Okul birincisi, mezunlar derneği başkanı ve ilk mezunlarımızdan Hakan Berke Subaşı, hem okul birinciliğini kutlamak hem de mezuniyet konuşmasını yapmak üzere kürsüye alındı. Hakan Berke Subaşı konuşmasında; “Hayatımdaki en doğru kararlardan biri oldu Tarabya İngiliz Okulları. Henüz bir kariyer planlaması yapmamış, hedeflerini belirlememiş bir öğrenciydim ta ki TBS'e gelene kadar. Burada geleceğimi ve hayallerimi yeniden yarattım.

Biliyorsunuz ağaç yaşken eğilir ve biz de bu ''yaş'' dönemimizde olabilecek en iyi eğitimden geçtik. Şuan yaşıtlarımızdan yüzlerce adım öndeyiz. Bunu devam ettirmek de bizim elimizde.

Seneye, 7. Sınıftayken hayalini kurduğum University of Manchester'a gidiyorum. Bunun en büyük nedenleri, TBS, azmim ve başarıya aç olmamdır.

Herşey için, Türkiye’nin ilk ve tek farklı eğitim sistemini yarattığı her anında hayatıma dair kazançlar sağladığımız okulumuzu kurduğu için Mehmet Bey’e ve saygıdeğer ailesine, öğretmenlerime, bu yolda beraber yürüdüğümüz okul arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.”

12 Haziran Cuma günü gerçekleşen mezuniyet organizasyonumuz ile dünyanın seçkin üniversitelerine yerleştirdiğimiz ilk mezunlarımıza diplomalarını takdim ettik. Eğitim kariyerlerine yurtdışındaki üniversitelerinde devam edecek mezunlarımıza diplomalarını BCCT (British Chamber of Commerce Turkey) yönetim kurulu başkanı Sn. Chris Gaunt takdim etti. Seramoni esnasında söz alan Mr. Gaunt Türkiye'nin eğitimde yükselen değerinin kanıtı olarak gösterdiği mezunlarımızı tek tek kutladı. Dünya üniversitelerine yerleşen öğrencilerimizi tebrik eden Mr. Gaunt bu başarılarını kendileriyle paylaştı.

Daha sonra ilk mezunlarımızın isimlerinin yer alacağı TBS Mezun Armasına ilk ismi Hakan Berke Subaşı ismi çakıldı.

Ve gecenin en eğlenceli kısmına geçildi. Sahneye ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve dans ekibi çıktılar. Harika bir performans sergileyen Murat Dalkılıç ile eğlenen mezunlarımız ve onlara eşlik eden öğrencilerimiz ve onların ailelerine muhteşem bir konser verdi.